söndag 14 september 2008

Oh yes, we have a break through!

Frida både kryper OCH går numera! Så duktig tjej! Vi var hos kompisar i Piteå i helgen och där, hemma hos dem lärde hon sig gå! Kryper (eller vad man nu ska kalla det, se videon) har hon gjort sedan ungefär en vecka.


[Frida kryper]

[Frida går]

Patrik har i veckan som varit grävt ner dräneringsslangar där vår gräsmatta så småningom ska vara. Han har också fixat med vår jä......la bil som har lagt av. I torsdags var jag, Patrik och Frida på Stadsökyrkans "Stor och liten". Där fick Frida träffa massor av andra barn och jag och Patrik socialiserade med de andra mammorna och papporna. Patrik kände samtliga tre pappor som var där - det bådar gott inför hans pappaledighet! Det var så roligt att träffa flera kyrkby-mammor som jag inte kände sedan tidigare. Bland annat har vi nu en liten Freja som bor i ett hus som vi faktiskt ser från vårt. Perfekt kompis till Frida!
[Frida & mamma på Stadsökyrkans "Stor & liten". Är vi förresten inte ganska lika varandra?]

I lördags var vi som sagt var i Piteå. Vi började med att äta lunch hos Niklas, Jessica och deras fyra barn. Därefter åkte vi till Piteå havsbad och badade. Vi avslutade dagen och kvällen hos Niklas och Jessica igen där vi blev bjudna på gott grillat! Himla mysigt hade vi det.


[Hela familjen myser i bubbelpoolen!]
[Niklas och Patrik rockar fett!]
[Alma och Liv rockar också, men betydligt stillsammare!]
[Frida och Lilly (3 mån) bekantar sig med varandra]
Imorgon blir det Stadsökyrkan igen för Fridas och min del. På tisdag ska jag på sykurs! Jag ser fram emot en spännande vecka. Och för er som undrar hur det går med jobb.....vecka 39 får jag veta hur det går med Proffice/Banverket-jobbet. Ha det gott så länge!
PS. Det var Patriks fel att sladden till kameran var borta sist! :)
DS.

2 kommentarer:

Linda med 4 kidz sa...

åh vad duktig hon är!!! går redan! Aron och jag har beundrat henne :)

Anonym sa...

Puss på Er där hemma. Saknar Er.
P