söndag 8 mars 2009

Ett år och fem månader



Vad fort tiden går! Lill-summan är idag 1 år och 5 månader. Det har vi firat med en tur till Hindersön (isväg ut till en ö i skärgården för de som inte vet!) och våfflor på Jopikgården. Sedan har vi grillat (!) karrékotletter, mums! En försmak av sommaren. Igår var vi på inflyttningsfest hos syrran som numera bor på Skurholmen. Hon har renoverat en 2:a där och det har blivit så himla fint. När de andra åkte på krogen så åkte vi hem. Vi hade Frida med oss och hon har varit lite krasslig de senaste dagarna - förkylning och magproblem. Hon hade kul på partyt och till slut sövde vi ner henne i vagnen och hon sov sedan resten av tiden och fortsatte sova hemma också.
Imorgon tänkte vi låta Frida vara hemma eftersom hon är så risig i magen. Tack och lov erbjöd sig pappa (morfar) att komma och vara med henne! Tack för det pappa! Det var lite dåliga dagar att vara hemma för både mig och Patrik, men måste man så måste man. Men nu hade vi tur att ha en snäll morfar :)

Det råder slutspelsfeber. Luleå hockey har spelat två matcher mot Frölunda och det står 1-1 i matcher. Vi var och kollade på hemmamatchen i lördags då vi spöade Frölunda med 5-1. Några stackars Frölundasupportrar fanns på plats i hallen, men de blev ganska överröstade.

[Vackra blommor som jag fått av min sambo]
Sen vill vi hälsa till farmor och farfar på Teneriffa och lägga in lite bilder på Frida. Kram på er, vi längtar till ni kommer hem!

[Frida leker med vatten]

[Frida skjutsar sin nalle]

1 kommentar:

Anonym sa...

Halsningar fran Farmor och Farfar. Ja det v ar roligt att se lilla gumman. Vi saknar henne valdigt mycket. Pussa henne fran oss.
Farmor och Farfar