måndag 30 mars 2009

Familjen Kräk

Här kommer ett tråkigt inlägg. Det handlar om bajs och spyor. Natten till onsdag fick Frida magsjuka. I sin säng och i vår säng fick hon magsjukan. Tvättmaskinen och torktumlaren har gått varm. Sen kom bajset. Det är så obeskrivligt äckligt. Sen åkte vi dit en efter en. Först jag, sedan Ebba och sist Alma. Patrik klarade sig helt mirakulöst...det drabbar bara de svaga säger han. Bah! Nästa gång åker han dit!

När vi trodde att det var över började det om. I bilen. Frida spydde totalt tre gånger igår. Så nu har jag varit hemma och VAB:at i 4 dagar. Förhoppningsvis sista dagen hon behöver vara hemma imorgon. Phu, jag hoppas det dröjer läääääänge till nästa gång.

Mona, Stenne och Tina kom hem från Teneriffa igår. De skulle ha kommit till oss och ätit middag men det blev helt plötsligt igen bra idé i och med smittorisken. Mona mådde dessutom inget vidare utan hade förutom ett skadat knä också feber och nu är hon inlagd på sjukhus. Det är bara rackel med oss. Vi hoppas att hon kryar på sig snabbt nu när hon fått antibiotika.

Nästa inlägg blir lite roligare :)

1 kommentar:

Hansinga sa...

Hej Ylva, jag har hört att det måste finnas vissa gener till viss magsjuka, om man inte har rätt gen så får man inte magsjuka även om man hånglar med någon som är jättesjuk, vem som nu gör det. så nu vet du varför inte Patrik blev sjuk, han är inte starkare han saknar magsjukegener.
Hans.