torsdag 9 oktober 2008

Frida 1 år!

Igår hade vi 1-årskalas! Tänk att lilla summan har varit med oss i ett helt år. Helt ofattbart vad tiden går fort! Men så mycket vi har hunnit med! Jag hade gjort ett bildspel på datorn som gästerna kunde ta del av. Här såg man hur mycket hon har hunnit med under sitt korta liv. Hon har varit två svängar till Teneriffa. Hon har varit i Kiruna, Gällivare, Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sollefteå, Åsele, Storuman, Sorsele, Vilhelmina och Stockholm. Sovit på hotell på de flesta av dessa ställen. Det har varit ett helt fantastiskt år för både mor och dotter. De andra instämmer säkert också.

Det var många som ville komma och gratulera Frida igår. Fridas kompis Freya och hennes mamma Monica kom förbi, Emma, Vilma, Axel och Love kom, mormor och morfar, farmor och farfar, Jocke, morbror Jan och Mia, Gunvor, Mats och Julia och inte minst vår doppräst Lars-Gunnar! Ett enda stort kalasande hela dagen. Frida förstod inte mycket av den uppståndelse hon förorsakat.

Många presenter blev det: en bil som hon själv kan "köra" i form av "Blixten Mc Queen" från filmen "Bilar", Kuoma-skor, eget möblemang i form av soffa, stol och bord, pussel, gosedjur, radiostyrd bil, Fisher Price-telefon, böcker och mycket mycket mer! Nu behöver hon inte några fler leksaker på ett bra tag (jul?....öh....).
Här kommer lite bilder från Fridas stora dag!

[Uppvaktning på morgonen]

[Love och Frida i nya möblemanget]
[Ebba, Frida, Freya och Monica]
[Fridas egna "tårta" bestod av hemmagjord glass med smultron och hallon!]
[Idag, torsdag, har Alma och hennes klass gjort en tidsresa i Kyrkbyn.
Jag var också med. Så här såg vi ut då!]

Inga kommentarer: