tisdag 25 mars 2008

Påsklov

Vi har firat påsken på hemmaplan. På påskdagen åkte vi ut till Måttsund, där Jan och Mia huserade. Mamma och pappa hade åkt till Överkalix och då passar barnen på att ha "ff" :) Vi lagade god middag tillsammans och jag kollade in de digitaliserade diabilderna och smalfilmerna. Det är så kul att se bilder från förr och det blir ju så lättillgängligt nu när pappa har fixat in dem på datorn! Bra jobbat pappa!

Strålande väder på annandag påsk, dvs igår. Vi åkte tillsammans med Patriks kusin Fredric, hans sambo (fru?) Katrin och deras lille William, 9 månader, till Hindersön. Tyvärr hade Jopikgården inte öppet så vi fick oss inget fika där. Vi åkte då till Altappen (isväg från Lövskär!) och där fick vi oss goda våfflor! Tyvärr glömde jag kameran hemma, men jag tog en bild med min mobil.

Frida med sin tremänning William som vill komma nära kameran för där finns det knappar!
Patrik, Frida, Katrin, William och Fredric på Altappen, Luleå skärgård

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul att läsa din blogg!
Du måste nog komma och lägga in filmsnutten då Ebba och Alma åker slalom i Ollbacken. Vi har idag åkt slalom och har nyss ätit köttbullar och mår väldigt bra. Ni får nog inte tillbaks era barn på ett tag så det är ju bra om du har dem på bild. Alma, Ebba och Jennifer sitter och tittar på DVD från -99 och -00. De skrattar hjärtligt åt sig själva. Ha det bra! Far