måndag 24 januari 2011

Nypremiär!

Ännu en vecka till ända och en ny har tagit sin början. De stora tjejerna kom i fredags. Det var en rejält förkyld Ebba som jag hämtade upp. Hon har varit hemma från skolan sedan förra onsdagen. Har haft feber till och från hela veckan. Nu börjar hon dock vara på bättringsvägen så imorgon blir det nog skola för henne. Jag har också dragits med lite halsont och hosta, men nu känns det helt klart som att även jag är på bättringsvägen och jag räknar med att kunna börja träna senast i slutet av denna vecka :). Känner ju förväntningarna och kniven på strupen nu i och med att man snart basunerar ut i media om hur jag ska få till det här med träningen!



[Frida och jag byggde ett fint hus till Puh och hans vänner]

I lördags var det helt fantastiskt väder! Cirka -6 grader och klarblå himmel och sol! Tidigare i vinter har man kunnat klaga på vädret hela tiden om man skulle vilja. Antingen har det varit svinkallt eller så har det varit varmt men snålblåst eller så har snön vräkt ner. Men i lördags enades vi om att det inte fanns nåt endaste dugg att klaga på! Vi gick ut och skottade lite och tog en promenad samt åkte pulka. Ebba orkade sig ut en liten stund också. Alma missade tyvärr det fina vädret eftersom hon hade generalrepetition inför kommande stråkkonsert på tisdag (imorgon).

[Det vackra kyrkan i magiskt ljus]

[Pulkåkning]



[Ljuset i tunneln]


[Frej hade klätt sig ordentligt i mormors nystickade dress i finaste merinoull]



I söndags var vi ovanligt andliga av oss. Vi var på söndagsmässa på Stadsökyrkan och Frida på söndagsskola (!) som en bekant till oss höll i. Patriks kompis Håkan var också på gudstjänsten och efteråt åkte vi hem till honom i Brändön och åt lunch/middag. Mycket trevligt. Håkan är en sån där person som bara är helt underbar att umgås med. En sån som fyller en med livsglädje och energi. Han är så innerligt intresserad av andra människor och omtänksam och fin på alla sätt. Han är mycket duktig på att spela piano så på min uppmaning spelade han och Patrik sjöng! Så fiiiiiint! De övade även på Sveriges nationalsång som Patrik ska sjunga den 19 februari i Coop Arena inför hemmamatchen då! Det ni!

Idag har vi varit till Stadsökyrkan igen. Denna gång bara jag, Frida och Frej. De har verksamhet där för daglediga föräldrar och barn. Det blev som en nypremiär för oss för vi var där mycket när Frida var liten. Jätteroligt för Frida men även för mig att socialisera med andra vuxna! Det är lek, fika och sång som står på schemat där. När vi kom hem åt vi lunch och sedan kraschade jag och lillebror (vi sov väl i en sisådär två timmar). Frida vägrade sova middag så hon kollade film och terroriserade Ebba istället.

[Frida lagar mat på Stor och Liten på Stadsökyrkan]

Inga kommentarer: