lördag 29 januari 2011

Eldfest

Idag/ikväll har vi varit på Eldfest på Hägnan. Det enda eldiga (förutom massa marschaller) var en eldshow med en duo som kallar sig EMP som avslutade det hela. Dessförinnan fikade vi mumsiga chokladbollar (som Ebba hade gjort) och smarriga kolakakor (som Alma hade gjort). Vi åt också köttsoppa inne på Café Fägnan. Underhöll gjorde även Anja Storelv med sitt fina jojkande. Frida och Alma gick på sagovandring i skogen. Tyvärr blev det inga bra bilder på eldshowen eller Anja så ni får hålla till godo på en bild på två trädkramare istället:



Sen en liten bild för farmor att njuta av. Son och sonson. Frejsan har sin pappas gamla avlagda retrodress i finaste frotté på sig. Fantastiskt att du har sparat så fina kläder Mona!

Nu sitter jag här i lugn och ro. Patrik drog på hockey. Tjejerna tog bussen in till stan för att sluta upp med Patrik där när hockeyn slutat. De ska gå på bio. Frida som var tröttare än tröttast somnade som en klubbad säl och Frej ligger också i sin säng och sussar. Mamman äter lite choklad och bloggar. Imorgon är det dags att släpa fram träningskläderna igen. Då är det gym som gäller.

Inga kommentarer: