onsdag 2 februari 2011

Aj aj...

I söndags gjorde jag styrketräningspremiär! (det är många premiärer nu). Släpade iväg hela konkaronget (dvs man och barn) till Actic. Vi tänkte att vi skulle bada i Pontusbadet efteråt. Men till vår stora besvikelse var det stängt för allmänheten pga nån himla simmartävling. Nåja, efter avslutad träning (som gick fin-fint) åkte vi istället till Gammelstads badhus. Där badade vi och fikade tillsammans med mååånga andra (som säkert hade tänkt åka till Pontusbadet men som insåg att det var stängt och istället åkte till Gammelstad!).

I måndags var vi på Stor och Liten på Stadsökyrkan igen. Vi åt även lunch där. Sedan var det sångstund med Lennart. Mycket uppskattat även om Frida mest pysslade med annat och inte sjöng så mycket.
[Ekorrn satt i granen....]

[Frej passade på att sova under sångstunden]


Igår var vi på BVC för invägning, mätning samt VACCINATION! (aj, aj, aj). Numera får barnen två sprutor vid samma tillfälle, en i varje lår. Barnmorskan förvarnade att spruta nummer två tydligen gör väldigt ont. Jorå, det gjorde den kan man lugnt konstatera i efterhand. Min stackars lilla gubbe grät så förtvivlat och det skar i mammahjärtat. Sedan var han chockad och trött och sov mest hela eftermiddagen/kvällen. Jag passade på att utnyttja hans trötta tillstånd till att fara ut och åka skidor med Ulrika på Mattisberget! Det var jätteskönt. Vi åkte inte så långt, men det är väldigt kuperad terräng så nog blir man trött alltid. Har börjat notera min träning på en sida som heter http://www.funbeat.se/. Här kan alla träningsnördar skriva hur mycket, när och hur man tränar samt dela med sig av erfarenheter, träningsprogram mm. Vi får väl se hur pass användbart det är.


[Intet ont anande om vad som komma skall. Födelsevikten är snart fördubblad]

[Aj, aj....stackars mammas lilla bäjbis]

[Heledodanes så göllig man kan vara då!]

[Inte lika gullig kanske, men hurtig? Dressed for skidåkning]

Inga kommentarer: